What happened to the board?

Claiken
Tama Zone Greats
Claiken
Tama Zone Greats
Joined: Feb 10 2010, 04:25 AM

Oct 12 2013, 11:33 PM #1

It was down for roughly 24 hours? Just wondering.
Click Here For My Log
Starring:
Tata Puppy & Kitty Tete
Tamagotchi P2
Quote
Like
Share

SamJJE101
Tama Zone Superstars
SamJJE101
Tama Zone Superstars
Joined: Feb 13 2007, 09:50 PM

Oct 13 2013, 01:18 AM #2

:O: Moved to "News, Suggestions and Support"

It was an issue caused by InvisionFree changing Tama Zone's server IP address, which had to be fixed by manual edit. The board should be working fine now. :jump:
Quote
Like
Share

Claiken
Tama Zone Greats
Claiken
Tama Zone Greats
Joined: Feb 10 2010, 04:25 AM

Oct 13 2013, 06:49 AM #3

Ohhh ok. It just had me nervous when it wasnt fixed within a couple hours, I was thinking "Nooooo, I want to update my log but i cant!" lol.
Click Here For My Log
Starring:
Tata Puppy & Kitty Tete
Tamagotchi P2
Quote
Like
Share

RainbowTama
Tama Zone High ranks
RainbowTama
Tama Zone High ranks
Joined: May 10 2009, 10:35 PM

Oct 13 2013, 09:40 AM #4

Hmm, I was wondering about this too. Just thought it was my horrible connection though.
|pm| |tumblr| |3DS: 4098-2887-7683|
Quote
Like
Share

SamJJE101
Tama Zone Superstars
SamJJE101
Tama Zone Superstars
Joined: Feb 13 2007, 09:50 PM

Oct 13 2013, 12:19 PM #5

RainbowTama @ Oct 13 2013, 07:40 PM wrote: Hmm, I was wondering about this too. Just thought it was my horrible connection though.
I talked to a few members on TamaChat before it became apparent what was going on, and nobody could access the site during the time that it was down.
Quote
Like
Share

Kaya
Tama Zone Superstars
Kaya
Tama Zone Superstars
Joined: May 11 2013, 11:30 AM

Oct 13 2013, 01:21 PM #6

Well, whatever it was, it was the WORST! But I cannot tell you how shocked I was to find that it wouldn't load after hours... Also, regardless of how many times I tried to load the site, I kept getting an error message on my laptop screen. I tried all the things I could I even tried restarting it and nothing worked.

I should mention that whenever I clicked on something, an error will occur, however, when it did load, it would either show improper junk that looks similar to how it should look, but I had to refresh the page despite how long it took it would load.

Today, it's loading a bit better. However, it's taking a while to come up, and really, I don't know why this would be, but no matter how much I refresh the webpage, MY MEMBER NAME DOESN'T SHOW UP!!!!!!!

There, there is a problem here. I know you've got the right side of it, but really, how often does this happen?

(And when I add this reply, it might load really slowly...)
-Kaya
As of May 12, 2016 I'm now known as Kaiya.
Quote
Like
Share

mogro
Adult
Joined: Dec 31 2009, 09:10 AM

Oct 13 2013, 02:15 PM #7

Just want to say: I'm happy you're back!
When you visit Tamazone every day you realy miss it when it's down.
Wellcome back!
----------------------
I'm from Holland :-)
Quote
Like
Share

Claiken
Tama Zone Greats
Claiken
Tama Zone Greats
Joined: Feb 10 2010, 04:25 AM

Oct 14 2013, 05:00 AM #8

mogro @ Oct 14 2013, 12:15 AM wrote: Just want to say: I'm happy you're back!
When you visit Tamazone every day you realy miss it when it's down.
Wellcome back!
Same here! I hadnt been, but i am again now :)
Click Here For My Log
Starring:
Tata Puppy & Kitty Tete
Tamagotchi P2
Quote
Like
Share